Суботці вітають з Днем Незалежності!

24.08.20 15:20

З нагоди свята команда творчих людей у містечку Суботці створили пісенний відео ролик, який присвятили рідній Україні.

У присвяті до ролику, що його опублікувала у Фейсбуці Тетяна Чабан-Блохіна, йдеться: "Україна - для нас це не просто назва нашої країни... Для нас це все наше життя, бо ми народились тут, вперше стали на ноги, вперше закохались, тут створили сім'ї і виховаємо дітей, тут ми працюємо і вкладаємо душу в кожен наш життєвий крок! Для нас Україна не міряється грошима чи статками. Бо насправді для нас це мама, а маму потрібно любити за все, незважаючи ні на що!

Україна - це тепло, це любов, це талант, це допомога, це чиста душа, це молодечий запал і правічний досвід, це професіоналізм та працьовитість, це готовність прийти на допомогу будь коли і будь-кому! Україна - це розвинуті міста та не менш розвинуті села перш за все завдяки людям, які по справжньому люблять свій край! Команда творчих людей с. Суботці вітає всіх з ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ! Суботці - це Україна! Казарня - це Україна, Богданівка - це Україна! Мошорино - це Україна, Володимирівка - це Україна, Трепівка - це Україна! Ми любимо свою країну і свої села! Зі святами!"

За інформацією пані Тетяни, над проєктом працювали та допомагали:
Танцювальні колективи: "Едельвейс"- керівник Ігнатьєва Т.І., "Світанок" - керівник Маринич Ю.О., "Топаз"- керівник Омелько А.В.
Відеозапис та панорамні кадри: Анісов Дмитро, Блохіна Анна.
Звукозапис пісні: Сергій Колчін.
Вокал: тріо сестер Блохіних.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: