​Озеленимо країну разом!

03.11.21 10:00

В рамках Всеукраїнської акції «Зелена країна» лісівники Чорноліського лісгоспу завітали до навчального закладу ОНЗ Трепівська ЗШ І-ІІІ ст.Суботцівської територіальної громади. Лісівники спільно з учнями 8 та 9 класів на шкільному подвір’ї заклали міні парк, висадивши 36 дерев на площі 375 квадратних метрів.

- Школярі самостійно визначили місця для посадки дерев, підготували землесуміш та дбайливо висадили і поливають новостворений парк. Під час заходу в учнів виникало безліч питань до старших наставників щодо правил посадки та догляду за висадженими рослинами, - розповів головний лісничий ДП «Чорноліський лісгосп» Олег Яценко.

Також лісівники провели роботи з висаджування дерев у закладі дошкільної освіти «Веселка», що в селі Трепівка. До акції долучились вихованці старших груп садочка. З повною відповідальністю діти допомагали дорослим загортати грунт під деревцями та поливати висаджені деревця.

Тож, спільними зусиллями на подвір’ї закладу висаджено 28 дерев.

- Залучаємо молодь та дітей до озеленення країни та виховуємо шанобливе ставлення до природи, до лісу, - підкреслив Олег Яценко.


авторка - Катерина МАТКО



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: