Хореографи області зустрілися для обміну досвідом

25.11.21 10:00

Семінар-практикум керівників і керівниць аматорських хореографічних колективів та методистів із хореографічного жанру всієї області відбувся минулого тижня на базі обласного Центру народної творчості. Також учасники і учасниці наради відвідали Академічний обласний театр ляльок, дізналися про роботу народного хореографічного ансамблю «Світанок» та зразкового аматорського колективу-студії хореографічного мистецтва «Аеліта».

У семінарі взяли участь представники і представниці 25-ти територіальних громад Кіровоградщини, а відкрила семінар директорка обласного Центру народної творчості Тетяна Назаренко.

У рамках семінару відбулися майстер-класи та практичні заняття з основ народно-сценічного, спортивно-бального танців та сучасної хореографії. Керівники аматорських хореографічних колективів переглянули концертну програму народного хореографічного ансамблю «Світанок» (керівник Максим Печененко), хореографічну виставу «Не помітні» зразкового аматорського хореографічного колективу-студії «Аєліта» (керівниця Олександра Ткаченко) та театралізовану мініатюру «Одного разу в Парижі» театру тіней «Візоріум» (керівник Єгор Похиленко).



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: