​Велосипедистка із Мошорино - у десятці кращих в Європі

26.08.20 16:01

Алла Марущук з села Мошорине Знам’янського району здобула десяте місце в індивідуальній велогонці на чемпіонаті Європи у французькому місті Плуе. Про це Суспільному розповів головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації Віктор Слюсаренко.

Старт відбувся 24 серпня. Чемпіонат мав проходити у вересні цього року в Італії, але через карантин був перенесений у Францію на місяць раніше. За словами Віктора Слюсаренка, можна було очікувати кращого результату, але далася взнаки важка триденна дорога з України до Франції. В день приїзду необхідно було починати тренування: “Не дивлячись на це, інша українка Олена Ребракова поступалася Аллі чотирма хвилинами у цій гонці. Сама ж Алла Марущук поступалася лідерам близько однієї хвилини”.

Попереду в спортсменки ще один старт у груповій гонці. Також у групових змаганнях, які відбудуться з 26 по 28 серпня, візьмуть участь Олександр та Софія Шевченки зі Знам’янщини.

Наразі Алла Марущук є вихованкою донецької спортивної школи імені Сергія Бубки, але звання чемпіонки України вона здобула, коли тренувалась у Мошориному.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: