​Подарунки - до першого вересня!

01.09.20 18:55
Анатолій Савлук, Тетяна Стрельцова, Вікторія Безфамільна та Антоніна Дар'єва
Анатолій Савлук, Тетяна Стрельцова, Вікторія Безфамільна та Антоніна Дар'єва

Як і щороку, не зважаючи ані на аномальну спеку, ані на ще страшніший коронавірус, Суботцівська школа почала свою роботу. Прикрашена до свята, школа вітала батьків, дітей, місцеву владу і партнерів, котрі постійно піклуються про заклад.

Чи не кожного першого вересня вже кілька років поспіль до школи приїздить заступниця генерального директора агрофірми “ХлібодарВікторія Безфамільна, яка і сама тут колись навчалася. Звісно, пані Вікторія завітала не з пустими руками.

- Ми завжди реагуємо на виклики, з якими час від часу в силу специфіки часів, в які ми живемо, стикається цей шанований у громаді навчальний заклад, - розповідає пані Вікторія.

За доброю традицією вона передала керівництву закладу теплі привітання від колективу фірми та генерального директора Руслана Згривця, а також - вручила документи на новенький холодильник. Приймали подарунок директор школи Анатолій Савлук та заступниця директора з навчально-виховної роботи Антоніна Дар'єва.

Разом із очільницею села Тетяною Стрельцовою, пані Вікторія оглянула школу, дізналася про актуальні проблеми. Зокрема, за кошти агрофірми "Хлібодар" восени для школи ще буде придбано 12 офісних стільців, а також м'ячі, сітка спортивна, жалюзі.

- Ми працюємо у цій громаді і розуміємо, що школа потребує уваги і обопільної підтримки влади, бізнесу та громади, щоб діти навчалися у сучасних умовах, а вчителі працювали, не переймаючись побутовими негараздами, - прокоментувала нам Вікторія Безфамільна.


Записала коментар Ірина Пересунько - на основі публікацій у мережі Фейсбук



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: