​Футбол – гра на все життя

11.09.20 10:00

У цьому твердо переконані ветерани футбольної команди «Промінь», що у селі Богданівка. У спортивному залі районного будинку культури нещодавно відбувся урочистий захід, присвячений 53-тій річниці створення ФК «Промінь», який організував ветеран футбольної команди Анатолій Голік.

Анатолій Голік
Анатолій Голік
Ветерани поділилися спогадами, як створювалася футбольна команда та показали майстер-клас з футболу для гравців ОНЗ «Богданівська ЗШ І-ІІІ ст. імені І.Г.Ткаченка», які беруть участь у Всеукраїнських змаганнях на приз клубу «Шкіряний м’яч». Під оплески вболівальників до зали зайшли ветерани команди, які прославляли сільський футбол у 70–90 роках: С.Рижкін, Л.Лимаренко, П.Кісіль, С.Ламанов, М.Соколов, В.Довженко, В.Іванів, М.Бойченко, А.Голік, Л.Клюзов, О.Довженко, О.Гаврась, В.Повалій, А.Голік.

Голова районної державної адміністрації Василь Смаглюк, депутат обласної ради Михайло Могилей, сільський голова Анатолій Іващук привітали гравців команди зі святом та нагородили їх комплектом футбольної форми та ювілейними медалями. Гравці команди ОНЗ «Богданівська ЗШ І-ІІІ ст. імені І.Г.Ткаченка», які взяли участь у товариській зустрічі з ветеранами, отримали у нагороду футбольні аксесуари.

Ветерани команди подякували за спонсорську допомогу у проведенні заходу районній державній адміністрації, районній раді, депутату обласної ради, сільському голові та приватному підприємцю В.Дзизі.

Текст і фото – Катерина Матко, для «Суботці.Інфо»



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: