​Нагороду «Золотий олімп» почали вручати у школах Знам’янського району

28.09.20 18:00

Кожної осені, напередодні Дня працівника освіти, у Знам’янському районі проводять церемонію нагородження лауреатів конкурсу «Золотий Олімп», на якій відзначають грошовими винагородами та дипломами педагогів та учнів.

Як розповів сайту «Суботці.Інфо» голова Знам'янської районної державної адміністрації Василь Смаглюк, цього року, у зв’язку з карантином, було вирішено не організовувати одного великого свята, а провести нагородження у кожній з п’яти опорних шкіл району. Зокрема, сьогодні відбулося свято у селі Богданівка – у школі імені І.Ткаченка.

Богданівська школа, Фото з ФБ-профіля Василя Смаглюка
Богданівська школа, Фото з ФБ-профіля Василя Смаглюка
Привітати учасників дійства прийшли голова державної адміністрації Василь Смаглюк, депутатка Кіровоградської обласної ради Наталія Ревенко, Богданівський сільський голова Анатолій Іващук, начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Віта Сидоренко.

Звертаючись до молоді, Василь Смаглюк подякував всім за старанність і талант, за значні досягнення у навчанні, мистецтві та спорті. Він наголосив, що на сьогодні пріоритетним завданням влади є сприяння розвитку талановитої молоді. Так, у 2020 році на виплату стипендій переможцям із районного бюджету виділено кошти в сумі 21,3 тис. грн.

Подяками голови райдержадміністрації, Дипломами відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації, Дипломами управління освіти, науки, молоді та спорту, грошовими винагородами нагороджено 20 учнів, яким вручено стипендії на суму 5600 грн.

Богданівська школа, Фото з ФБ-профіля Василя Смаглюка
Богданівська школа, Фото з ФБ-профіля Василя Смаглюка
Подякою Міністерства освіти і науки України відзначили Олега Тарасюка, завідувача філією «Богданівська ЗШ». Подяками управління освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації були відзначені: Світлана Вевериця – вчителька англійської мови, Олена Пономаренко – вчителька хімії та біології, Людмила Стрілець – вчителька математики філії "Богданівська ЗШ".

Грамотою відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації нагороджено Іраїду Сергеєву – вчительку початкових класів. Подякою МАН – Олену Ковальову, вчительку української мови та літератури ОНЗ "Богданівська ЗШ І-ІІІ ступенів ім. І.Г.Ткаченка".

Диплом лауреатки районної педагогічної премії імені В.О.Сухомлинського отримала Лариса Чернова, практична психологиня філії"Богданівська ЗШ".

Богданівська школа, Фото з ФБ-профіля Василя Смаглюка
Богданівська школа, Фото з ФБ-профіля Василя Смаглюка
До речі, вже два роки поспіль, за сприяння депутатки обласної ради Наталії Ревенко, у районі започатковано вручення статуетки «Педагогічний тріумф», якою нагороджуються кращі педагоги району, котрі підготували учнів, що показали високий рівень знань, захищали честь району та стали переможцями й призерами обласних та всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, інших інтелектуальних, науково-дослідницьких, творчих та спортивних конкурсів.

Цього року статуетки отримали чотири педагогічні працівника та працівниці: Алла Довженко, Олена Ковальова, Рубен Геворгян та Анна Ісаєнко. Свято "Золотий Олімп-2020" триває!



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: