​Велосипедисти з Мошориного здобули сім нагород на Всеукраїнських змаганнях

05.10.20 16:00

У Знам’янці 3-4 жовтня відбулися Всеукраїнські змагання з велокросу пам’яті М. Кадацького, А. Залівчого та С. Масловського. Успішно на цих змаганнях виступили спортсмени відділення велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ - мова про велоклуб «Рос Агро», що діє у селі Мошорине (тренери – Вадим Кива та Віра Борисюк).

У групових гонках серед юнаків 2007-2008 років народження Ренат Григорян здобув дві золоті нагороди, Роман Чумаченко – срібну та бронзову нагороди.

Роман Скорбич виграв змагання серед юнаків 2009 року народження та молодші, здобувши дві золоті нагороди. Ольга Чжоу у груповій гонці серед дівчат 2007 року народження і молодші завоювала срібну нагороду. То ж загалом велосипедисти з Мошориного здобули сім нагород – 4 золоті, 2 срібні та 1 бронзову.

Виїзд на ці змагання був можливим завдяки фінансовій підтримці виконавчого директора ТОВ «Рос Агро» Петра Володимировича Гетьманця та допомозі директора ОНЗ «Мошоринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Марії Григорівни Чекан.

Джерело: Спортивна Кіровоградщина, текст - головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Знам’янської РДА Віктор Слюсаренко



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: