​Дмитро Молодченко: Я ставлю собі за мету створення сильної громади, яка буде постійно розвиватися!

06.10.20 18:23

Сьогодні відбулася зустріч мешканців села Казарні Знам`янського району з кандидатом на посаду Суботцівського сільського голови Дмитром Молодченком. Участь у діалозі з кандидатом прийняли більше сорока жителів населеного пункту.

Основним лейтмотивом озвучених людьми запитань було те, що село нині переживає не кращі часи. Але, на думку Дмитра Молодченка, грамотна управлінська політика, раціональне використанню бюджетних коштів, наполеглива спільна праця здатні змінити це.

За словами Дмитра Миколайовича, за наочними прикладами далеко йти не треба. Так, у Казарні результатами спільної роботи влади і громади села є капітально відремонтовані фельдшерсько-акушерський пункт і покрівля школи, ефективно працюючий сільськогосподарський обслуговуючий кооператив. Перебуваючи на посаді заступника голови Знам`янської районної ради, він мав безпосереднє відношення до залучення коштів на реалізацію цих проектів. І має величезне бажання цю роботу продовжувати вже як голова Суботцівської ОТГ.

Він також підкреслив, що з 2018 року залучення грантових коштів можливе лише для об`єднаних територіальних громад. Приклад – Дмитрівська ОТГ, де за його участі було запущено цілий ряд інфраструктурних і соціальних проектів, на реалізацію яких залучено 120 тисяч доларів.

«Моя найголовніша задача – побудова ефективного діалогу з громадою. Пріоритетні завдання мають ставитися і обговорюватися публічно, так само спільним має бути пошук шляхів їх вирішення. Для того, аби чітко бачити цілі і досягати їх, повинна бути запроваджена довготривала стратегія розвитку території з урахуванням проблем та можливостей кожного населеного пункту. Економічна та соціальна інфраструктури сіл мають бути збережені. Я ставлю собі за мету створення сильної громади, яка буде постійно розвиватися», – зазначив Дмитро Молодченко.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: