Як мошоринці на "AgroExpo" ярмаркували

07.10.20 16:00

Минулого тижня Знам'янський район, на чолі з головою Знам’янської райдержадміністрації Василем Смаглюком та першим заступником голови РДА Володимиром Осипенко, взяли участь у традиційному «Покровському ярмарку», який відбувся у рамках Міжнародної агропромислової виставки «Agroexpo-2020» (м. Кропивницький).

Від Знам’янського району "ярмаркували" аматорські колективи Мошоринського сільського будинку культури: вокальний ансамбль "Степівчанка" (керівниця Людмила Яцишина) та хореографічний колектив "Angi_co" (керівниця Анжела Кіслінська).

До уваги присутніх діяла виставка майстрів декоративно - ужиткового мистецтва за участі Людмили Петруніної, Ольги Кірносової, Надії Котової, Ольги Чумаченко, Інни Дубосар, Раїси Айвазовської, Галини Сурнаєвої, Каріни Корнієнко та Юлії Корнієнко.

Власну продукцію презентували сільгоспвиробники Знам’янщини, а саме: товариство з обмеженою відповідальністю «Брассіка -2010», СОК «Лісовичок», молочна продукція ТОВ МП «Мрія», еко-сири з села Макариха Олени Прудкої, сільськогосподарський кооператив "Світанок" з с. Іванківці та запашний мед й хмільна медовуха від спілки бджолярів Знам’янщини під головуванням Ірини Міхно.

У групі Знам'янського БК у фейсбуці висловлюють особисту подяку Наталії Блохіній із села Суботці за запашний, величний коровай, який гідно представив район на виставці короваїв і був визнаний кращим та Карині Корнієнко за фірмові імбирні пряники "Козак Мамай".

Творча делегація Знам’янського району була нагороджена грамотою за участь у Міжнарожній агропромисловій виставці "AgroExpo 2020"! Вітаємо!



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: