Суд продовжив запобіжний захід підозрюваному у вбивстві Діани Хріненко

12.11.20 17:18

У Кіровському районному суді продовжили термін дії запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві 16-річної жительки села Суботці Діани Хріненко сьогодні, 12 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За словами Олени Хріненко, мами дівчини, підозрюваний просив, щоб його відпустили під домашній арешт.

Олена Хріненко, фото - медіапортал ​DOZOR
Олена Хріненко, фото - медіапортал ​DOZOR
«Продовжили термін утримання по справі вбивства моєї доньки. Підозрюваний просив відпустити його під домашній арешт, прокурор просив про утримання, я підтримала, оскільки він несе загрозу суспільству, може переховуватися, приховувати докази, залякувати свідків», - зазначила Олена Хріненко.

Під будівлею Кіровського суду у Кропивницькому родичі та друзі вбитої школярки Діани Хріненко влаштували акцію під час судового засідання. До зали нікого не пускали. Обвинуваченому продовжили тримання під вартою. Відео: "Суспільне: Кропивницький"

Сайт DOZORнагадує, що 24 серпня 2018 року у с. Суботці Знам’янського pайону зниклa 16-річна Діaнa Хpіненко. Дівчина пішла на святкування Дня Незалежності та додому так і не повеpнулася. Її тіло було знайдене торік на території Знам’янського району, а прощання з дівчиною відбулося 26 липня. Вже 14 серпня 2019 року правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві дівчини.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: