​Любить своє село та допомагає односельцям

16.11.20 11:36

Житель села Трепівки Анатолій Антонович Проценко був депутатом сільської ради трьох скликань. Він народився і проживає у рідному селі. Практично все своє трудове життя пропрацював механізатором. За його активну життєву позицію односельці тричі обирали депутатом сільської ради.

Анатолій Антонович Проценко
Анатолій Антонович Проценко

Анатолій Антонович і зараз докладає максимум зусиль, щоб вирішувати інтереси односельчан. Постійно звертається до керівників різних інстанцій з приводу упорядкування території, ремонту доріг, освітлення вулиць. За допомогою спонсорів вдалось облаштувати дві зупинки на території села.

Анатолій Антонович гарний сім’янин, турботливий батько та люблячий дідусь. Разом з дружиною Ніною вже 47 років разом живуть у мирі та злагоді, виховали двох доньок Галину та Наталію, поважають зятів Віталія та Олега, радіють успіхам онуків Анастасії та Кирила.

«Змінюється час, люди, події, але вічними залишаються людські цінності – це добро, взаємоповага, людяність та працьовитість, - розмірковує Анатолій Антонович. – Тепер ми будемо жити на території Суботцівської ОТГ. Я балотувався в депутати до Суботцівської об’єднаної територіальної громади, але не набрав необхідну кількість голосів. Та люди й до цього часу звертаються до мене за допомогою. Відмовити не можу. Завжди знаходжу шляхи вирішення проблем односельців».

Анатолій Антонович висловлює сподівання, щоб в умовах об’єднання керівний склад ОТГ та депутатський корпус змогли консолідувати зусилля, вміння, мудрість та розсудливість, щоб територія мала подальший розвиток, а села розвивалися.


Записала Катерина Матко



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: