​Велосипедисти із села Мошорине здобули сім нагород на обласних змаганнях

19.11.20 10:00

Нещодавно у Кропивницькому відбувся Відкритий чемпіонат Кіровоградської області з велосипедного спорту (крос) пам’яті Заслуженого Тренера України Заворітнього О.І. Як пише "Спортивна Кіровоградщина", на цих змаганнях успішно виступили вихованці велоклубу «Рос Агро», що діє у селі Мошорине (це відділення велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ, тренер Вадим Кива).

Виїзд на ці змагання був можливим завдяки фінансовій підтримці виконавчого директора ТОВ «Рос Агро» Петра Володимировича Гетьманця.


У груповій гонці серед юнаків 2007-2008 років народження Ренат Григорян посів друге місце. У віковій категорії юнаки 2009 р.н. і молодші Роман Скорбич посів перше місце, Радіслав Григорян – третє. В естафетній гонці серед юнаків 2009 р.н. і молодші Роман Скорбич, Радіслав Григорян та Олександр Кулчар здобули золоті нагороди. Алла Марущук, спортсменка обласної спеціалізованої дитячо-юнацька спортивної школи олімпійського резерву з велосипедного спорту (ОСДЮСШОР) Донецької області (тренери В.Кива та В.Красов) здобула золоту нагороду у змаганнях серед юніорок.


Текст - г
оловний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації Віктор Слюсаренко



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: