​Опинитися в складній життєвій ситуації може кожен, а допоможе не кожен

23.11.20 10:00

Валентина Дмитрівна Голик працює фахівчинею із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вже вісім років. За наполегливу роботу її світлина занесена на районну Дошку пошани «Трудова слава нашого народу».

Валентина Дмитрівна Голик
Валентина Дмитрівна Голик
На території Богданівської сільської ради вона проводить соціальну роботи з дітьми, молоддю та сім'ями, які опинились у складних життєвих обставинах, зокрема здійснює соціальний супровід та патронаж, сприяє формуванню відповідального батьківства, а також допомагає у різних складних життєвих ситуаціях. До її мудрих порад прислуховуються, як дорослі, так і молодь.

Валентина Дмитрівна наполеглива у роботі, володіє високим рівнем культури поведінки і спілкування з людьми. Під час роботи завжди толерантно намагається допомогти вирішити складні життєві ситуації. І це їй завжди вдається. Популяризує сімейні форми виховання: дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім’ї. Має педагогічну освіту, тривалий час пропрацювала вчителем української мови та літератури у Богданівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2.

Її поважають односельці за добру вдачу та розсудливість. Займає активну громадську позицію. А також вона гарна жінка, чудова господиня, любляча дружина та турботлива мама. Разом з чоловіком Анатолієм виховали двох синів, мають вже й онуків. На всіх вистачає її любові, уваги та турботи.


текст - Катерина МАТКО



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: