​Доля любить працелюбів

01.12.20 10:00

Багато серед нас таких, хто нарікає на нинішні негаразди. А їх, ой, як багато, особливо у селі. Чи не найдошкульнішим серед проблем є безробіття і звідси, само собою розуміється, пошуки кращої долі не інде, тільки не в рідній країні.

Та все ж знаходяться люди, котрі залишаються на батьківщині й трудяться на своїй благословенній землі, підтримуючи сім’ї тут. До таких, зокрема, належить Олександр Сергійович Рудий з Суботців, який працює в ПП «АРЕАЛ».

Олександр Сергійович Рудий
Олександр Сергійович Рудий
Співрозмовник задоволений умовами праці, новою технікою, дружніми стосунками, які налагодилися серед колег. Адже в колективі панує взаємоповага та підтримка. Олександр Сергійович найстарший працівник в колективі, тому до його порад прислуховуються колеги та друзі. Вони завжди готові підставити плече один одному. Разом орють, засівають і доглядають 800 гектарів землі, де щороку розміщуються зернові й технічні культури. У жнива всі спільною добросовісною працею збирають вирощене.

- Стає приємно на душі від того, коли щедро родить земля, яку доглядаєш, - каже тракторист-машиніст.

Керівниця приватного підприємства «Ареал» Вікторія Вікторівна Гура теплими словами відгукнулася про Олександра Сергійович:

- Його молодечому запалу можна позаздрити, а вміння та знання техніки заслуговують на похвалу. Він служить прикладом для інших, бо є майстром на всі руки.

Невипадково, отже, в ПП «Ареал» рекомендували занести ім’я Олександра Сергійовича на районну Дошку пошани.


Текст – Катерина Матко



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: