​Вікторія Безфамільна представляє Суботці в обласній раді

14.12.20 10:00

Минулої п'ятниці відбулося продовження пленарного засідання першої сесії Кіровоградської обласної ради VIII скликання. «Цей день однозначно увійде в історію нашого краю», - пише у Фейсбуці депутатка Вікторія Безфамільна.

За її словами, найважливішим питанням порядку денного було обрання Голови обласної ради. Шляхом таємного голосування депутати визначили, що очолюватиме Кіровоградську обласну раду депутат від партії «Слуга народу» Сергій Шульга.

Вікторія Безфамільна та Сергій Шульга
Вікторія Безфамільна та Сергій Шульга
«Це людина, яка має досвід управління і в державних органах, і в приватних фірмах, колишній військовослужбовець. Тому я впевнена, що наша область отримала відмінного керівника, мудрі й далекоглядні рішення якого допоможуть виконати поставлені завдання й здійснити задумані плани», - пише Вікторія Безфамільна.

Першим заступником затверджено депутата від партії «Пропозиція» - Юрія Семенюка . Також обрано двох заступників – від партії «Опозиційна платформа За життя» - це Вадим Волканов, від Радикальної партії Ляшка – це Дмитро Лінько. Шляхом голосування було сформовано членів постійних комісій та голів, які будуть їх очолювати.
«Особисто для мене – це новий досвід, велика відповідальність. Але я сподіваюсь, що конструктивна робота депутатського корпусу, прагнення до діалогу, бажання працювати сприятимуть безумовному розвитку нашої Кіровоградщини. Нехай підґрунтям плідної професійної діяльності буде міцне здоров`я, натхненна думка, розуміння і підтримка однодумців», - зичить Вікторія Безфамільна.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: