Відбулася друга сесія Суботцівської сільської ради восьмого скликання

21.12.20 09:38

Відкрив та провів чергове засідання Суботцівський сільський голова Андрій Борідченко. Перед початком роботи сесії депутат Кропивницької районної ради Олег Колоусов від політичної партії «Опозиційна платформа за життя» ознайомив присутніх з питаннями, які розглядалися на першій сесії районної ради.

- Кропивницьку районну раду представляє 52 депутати від восьми політичних сил, - розповів Олег Іванович, - всі працювали злагоджено, питання обговорювалися активно. Головою Кіровоградської районної ради обрано Андрія Олександровича Лейбенка, (політична партія «Пропозиція», заступником Олександра Валерійовича Барабаша (політична партія «Європейська солідарність». Хоч і працювали продуктивно, але не встигли розглянути всі питання порядку денного, оголошена перерва.

Побажав присутнім плідної роботи та розвитку новоствореній громаді.

Депутати затвердили виконавчий комітет Суботцівської сільської ради, до якого ввійшли сільський голова А.В.Борідченко, секретар Л.О.Грібеннікова, заступниці сільського голови А.В.Блохіна та Л.Г.Бойчук, керуюча справами О.О.Слюсаренко, в.о. старост: Н.Л.Лимаренко (села: Богданівка, Кучерівка), О.В.Яцишина (Володимирівка, Сабліне, Новороманівка), О.Г.Кондратенко (Мошорине, Васине), Н.М.Мельничук (Казарня, Барвінівка, Глибока Балка, Нововодяне, Новополяна), О.В.Гриценко (Трепівка, Долино-Кам’янка, Зелений Гай, Копані, Новотрепівка, Топило). Депутати також прийняли рішення про надання права підпису в.о. старост на території сільських рад, які ввійшли до ОТГ.

Депутати затвердили Положення про фінансове управління; про управління освіти, культури, молоді та спорту. Депутати затвердили рішення про створення централізованої бухгалтерії управління освіти, культури, молоді та спорту; про створення Богданівського будинку культури; про передачу з балансу сіл Суботцівської сільської ради будинків культури та дитячих садочків на баланс управління освіти, культури, молоді та спорту.

Прийнято рішення про вхід Суботцівської сільської ради до складу засновників КП «Районна аптечна мережа» та безоплатно прийняти до комунальної власності Суботцівської сільської ради приміщення та нерухоме майно. На сесії було вирішено створити комунальну установу «Центр надання соціальних послуг» Суботцівської сільської ради, затвердили структуру, а директором призначено Т.А.Халявинську.

Згідно поданої заяви директора СКП «Сількомунгосп» Д.М.Радченка, його було звільнено та прийнято рішення здійснити інвентаризацію основних засобів, малоцінних швидкозношуючих предметів та активів підприємства. Також було вирішено направити звернення до держаудитслужби з питання проведення аудиторської перевірки господарської діяльності комунального підприємства.

Директором Суботцівського комунального підприємства «Сількомунгосп» призначено В.А.Павловського.

Також на сесії було розглянуто про порядок виконання бюджетів сільських рад та ряд інших питань і прийнято відповідні рішення.

Катерина МАТКО



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: