​Хендмейдери із Богданівки: Владислав та Анастасія

30.12.20 10:00

Про що розповідати напередодні Нового року, як не про справи святкові? Хочемо познайомити вас сьогодні з двома юними і талановитими підприємцями, котрі створюють новорічні прикраси та продають їх онлайн через соціальні мережі.

Владислав Калініченко та Анастасія Колісник
Владислав Калініченко та Анастасія Колісник
Це Владислав Калініченко та Анастасія Колісник, а їхній магазинчик в Інстаграмі називається «HandMade174»

- Владиславе, Анастасія, розкажіть трохи про себе – де навчаєтесь, які маєте хобі та інтереси, крім хенд-мейду?

Владислав: Я навчаюся у Знам’янському професійному ліцеї, захоплююсь акваріумними рибками.

Анастасія: Я ще навчаюся в школі, а моє хобі - баскетбол.

- Як виникла ідея створювати ново річки іграшки, прикраси? Як і коли все почалося?

Владислав: Почалось все з того, що моя мама робить різні прикраси для дівчаток із стрічок - це і бантики на заколки, і резинки, і обручі, і лєнти в косу. Ще минулого року коли мама дивилася однин майстер-клас із бантиків, нижче висвітилося оголошення про майстер-клас із новорічних іграшок. Одного вечора вже разом просто подивились відео в Інтернеті, вирішили спробувати зробити, вийшло - гарно.

Анастасія: Робили спочатку для себе, але вирішили виставити і Інтернет і знайшлося кілька бажаючих купити наші вироби. Тому вже в цьому році ми зробили Інстаграм-магазинчик і придумуємо самі, а іноді й дивимось в Інтернеті варіанти іграшок, та втілюємо ідеї у життя.

- Як ставляться до вашої справи рідні, батьки? Підтримують як перспективну справу, чи думають, що це так собі, іграшки, несерйозно?

Владислав: Батьки підтримують, навіть допомагають створити такі дива!

- Говорячи про ваших клієнтів, розкажіть, що їм подобається?

Анастасія: Клієнти задоволені тим асортиментом, який ми їм пропонуємо. На жаль, клієнтів зараз мало, але ми не падаємо духом і продовжуємо творити!

- Які зараз модні тенденції у новорічних іграшках? Що користується попитом?

Владислав: Найчастіше беруть символ року, а також уже були індивідуальні замовлення клієнтів, котрі хотіли, щоб ми зробили щось особливе, ексклюзивне і тільки для них. Ми намагаємося задовольнити їх потреби та втілмтм фантазії.

- Що цікавого та нового плануєте своїм клієнтам на Різдво та новорічні свята?

Анастасія: Зараз у нас проходить конкурс, всього три призових місця. Запрошуємо всіх долучитися! Протягом найближчих тижнів хочемо робити ще новорічні іграшки та інші вироби із фоамірану, а також почати створювати букети з солодощів!

Розмовляла Вікторія Талашкевич, фото надали герої інтерв‘ю



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: