​Пам’ять про гарну людину житиме вічно!

17.01.21 10:00

Олену Анатоліївну Кучеряву пам’ятають, як гарного спеціаліста медичної справи та доброзичливу людину. Щира, ввічлива, добропорядна, завжди усміхнена поспішала до людей. Вона зцілювала односельців щирими словами та теплотою свого серця, рятувала людей від смерті, від хвороб, але сама врятуватися не змогла. Невблаганна смерть забрала її на 44 році життя.

Олена Анатоліївна народилася 30 травня 1977 року у селі Богданівці, після школи вступила до Кіровоградського медичного училища, яке закінчила у 1996 році та отримала спеціальність - сестра медична. Повернулася до рідного села Богданівки та 24 роки пропрацювала медичною сестрою в медичній амбулаторії загальної практики сімейної медицини. У рідному селі зустріла своє кохання та разом з чоловіком Олександром виховували двох дітей сина Костянтина та доньку Анастасію.

Днями минуло 40 днів, як невблаганна смерть, після важкої хвороби, на 44 році забрала Олену Анатоліївну... Вона була найкращою матусею для своїх дітей, гарною та люблячою дружиною, співчутливою та відповідальною медсестрою та прекрасною і добропорядною людиною, яка ніколи нікому не відмовляла у допомозі.

Минають дні, минають ночі,

В скорботі промайнуло 40 днів.

Лиш на портреті твоя посмішка і очі,

Тебе завжди, рідненька, пам’ятатимемо ми.

До цих пір не можемо усвідомити, що її з нами вже немає… Нехай свята земля вбереже її сон, а Господь дарує Царство Небесне і вічний спокій її душі. Вона назавжди залишиться в нашій пам'яті професіоналом своєї справи, вірною колегою та прекрасною людиною.Світла пам'ять про Олену Анатоліївну залишиться у серцях тих, хто її знав.

Катерина Матко



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: