​Гарний вчитель може подарувати надію, розпалити уяву та вселити любов до навчання

25.01.21 10:00

Саме так говорять про вчительку іноземної мови Суботцівської школи Катерину Амосівну Недовоз, яка присвятила вихованню й навчанню дітей багато десятиліть і днями відзначила свій 70-річний ювілей..

Але без улюбленої роботи, без учнів, не уявляє свого життя, тож навчає, виховує і допомагає обрати вірний шлях у житті. А за її порадами та мудрими настановами звертаються і колишні учні, які вже давно залишили школу, але гарного вчителя і щиру людину не забувають.

Катерина Амосівна - це Вчителька з великої літери, щира і доброзичлива людина. Колеги поважають її за мудрість та виваженість. Завжди підтримає у скрутну хвилину теплим словом, гарною порадою.

Народилася в селі Болтишка Олександрівського району, де й пройшли її дитячі та юнацькі роки. Закінчила Черкаський педагогічний інститут та здобула спеціальність вчителя англійської мови. За направленням працювала у Тернопільській області. Там вийшла заміж і разом з чоловіком Валерієм переїхала на Кіровоградщину. У Суботцівській школі певний час працювала заступником директора з виховної роботи. Понад сорок років працює вчителем англійської мови. А ще вона чудова мама та любляча бабуся.

Колеги та друзі висловлюють велику повагу й захоплення її прикладом ентузіазму, оптимізму й життєлюбності. Бажають, щоб доля слала лише добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на життєвому шляху.


Катерина МАТКО



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: