Як розвиватимуться фізична культура та спорт на території сільської ради?

10.02.21 10:00

Нещодавно у Суботцях відбулася тренерська нарада комплексної дитячо-юнацької спортивної школи. Участь у ній взяли голова Суботцівської сільської ради Андрій Васильович Борідченко, заступник голови сільської ради Людмила Григорівна Бойчук та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту сільської ради Віта Григорівна Сидоренко, пише портал "Спортивна Кіровоградщина".

На початку заходу присутні привітали тренерів-викладачів КДЮСШ Володимира Олексійовича Бондаря та Євгена Миколайовича Бандурку, які нещодавно святкували ювілеї. У ході наради були обговорені питання розвитку фізичної культури та спорту на території сільської ради, участь спортсменів комплексної дитячо-юнацької спортивно школи у змаганнях обласного та всеукраїнського рівні. Також обговорено напрямки проведення спортивно-масових заходів місцевого рівня на території Суботцівської сільської ради.

Нагадаємо, що на початку 2021 року почала функціонувати комплексна дитячо-юнацька спортивна школа Суботцівської сільської ради. У закладі працюють відділення з велоспорту, футболу та легкої атлетики.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: