Зональні змагання чемпіонату з міні-футболу по правилах футзалу пройшли у Суботцях

23.04.21 11:00

Днями відбулися зональні змагання чемпіонату з міні-футболу по правилах футзалу серед команд територіальних громад та міських територіальних громад Кіровоградської області у 2021 році.

У селі Суботці відбулися змагання у групі ІІІ, в якій зіграли команди Суботцівської ТГ, Кетрисанівській ТГ, Гурівської ТГ та Мар’янівської ТГ. До фінального етапу змагань, який буде зіграно 25 квітня, вийшов переможець групи. Відзначимо, що за вихід до фінального етапу турніру змагалися 24 команд ТГ області. З перших чотирьох груп вийшли переможці, з 5ої та 6-ої груп – по дві найкращі команди.

На жаль вийти до фінальної частини змагань команді Суботцівської громади не вдалося. У першому турі на рівних грали з гравцями Кетрисанівської громади, але індивідуальні помилки призвели до пропущених голів та поразки з рахунком 2:3. У другому турі потрібна була лише перемога над Мар’янівською громади.

Пропустивши швидкий гол, вдалося досить швидко не лише зрівняти рахунок, а й вийти вперед. Але так швидко і суперник відігрався. За три хвилини до завершення матчу Мар’янівська громада змогла забити гол. За час, що завершився до кінця гри, все ж команді Суботцівської громади вдалося уникнути поразки. Але нічия не задовольнила команду.

Як підсумок матч третього туру з Гурівської ТГ став втішним. Наставник команди Олег Колюка дав ігрову практику всім гравцям. Команда Суботцівської
громади святкувала перемогу з рахунком 5:2 і посіла третє місце у турнірній таблиці групи.

Переможцем групи стала команда Кетрисанівської громади. У матчі третього туру на вихід до фінальної частини претендували гравці Мар’янівської громади, яких задовольняла лише перемога у матчі з Кетрисанівською громадою.

Гра видалася дуже напруженою. Гравці Кетрисанівської ТГ у другому таймі перебрали ліміт фолів і у їх ворота виконувався штрафний удар – не вдало. А у мить фінального свистка у ворота Кетрисанівської ТГ був призначений пенальті, але гравець Мар’янівської ТГ не реалізував пенальті.

Результати матчів: Перший тур Гурівська ТГ – Мар’янівська ТГ – 2:5 (0:3) (Ківшик, 13; Матвієнко, 16 (авт) – Макаренко, 4, 17; Федоренко, 6; Чумак, 7; Матвієнко, 20) Кетрисанівська ТГ – Суботцівська ТГ – 3:2 (2:1) (Арабов, 1, 15; Літвін, 5 – Дар’єв, 4; Семчук, 20) Другий тур Гурівська ТГ – Кетрисанівська ТГ – 0:5 (0:2) (Літвін, 3; Івашина, 5; Пітель, 11; Кривошея, 16 (авт); Арабов, 17) Мар’янівська ТГ – Суботцівська ТГ – 3:3 (2:2) (Макаренко, 2; Олефіренко, 9; Панасюк, 17 – Зайцев, 4; Дар’єв, 7, 19) Третій тур Мар’янівська ТГ – Кетрисанівська ТГ – 0:0 Гурівська ТГ – Суботцівська ТГ – 2:5 (0:2) (Колошва, 11; Сідей С., 13 – Зайцев, 8, 10; Мхітарян, 15, 17; Костін, 19)

текст - Віктор Слюсаренко, портал Спортивна Кіровоградщина



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: