Богданівська школа пройшла аудит

28.04.21 10:00

Управління Державної служби якості освіти у Кіровоградській області повідомляє, що з 15 квітня по 28 квітня у Богданівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені І.Г. Ткаченка Суботцівської сільської ради проходив інституційний аудит.

Процедура зовнішнього оцінювання розпочалася зі спільної наради членів експертної групи з адміністрацією закладу, представниками педагогічного колективу та засновника. Колектив школи першочергово ознайомили з процедурою проведення аудиту.

Зважаючи на епідеміологічну ситуацію, експертна група вивчатиме діяльність школи протягом 10 днів, у тому числі дистанційно, використовуючи інформаційні технології. Таке вивчення відбуватиметься за 4 напрямами: освітнє середовище, управлінські процеси, педагогічна діяльність, система оцінювання учнів.

За результатами інституційного аудиту заклад отримає висновки та рекомендації, у яких прописано, що школі вдається добре, а що треба покращити. Адже, місія аудиту – допомогти школам підвищити якість їхньої діяльності та сприяти зростанню суспільної довіри до освіти.

Джерело



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: