Здобули 13 нагород на Відкритій Першості Кропивницького

29.04.21 10:00

Відкрита Першість міста з велоспорту пройшла 16-18 квітня у Кропивницькому. Успішно на цих змаганнях виступили і велосипедисти Суботцівської спортивної школи та здобули 13 нагород: чотири золоті, сім срібних та дві бронзові. Їхні тренери-викладачі - В.Кива та В.Борисюк.

У перший день змагань відбувалася індивідуальна гонка на час. Серед юнаків 2009 р.н. та молодших перше місце посів Роман Скорбич 1 місце, друге та третє місця відповідно посіли Радіслав Григорян та Олександр Кулчар. У змаганнях серед юнаків 2008-2009 р.н. Роман Чумаченко завоював срібну нагороду.

У другий день Першості проводилася парна гонка. Серед юнаків 2009 р.н. та молодших Роман Скорбич та Радіслав Григорян до фінішу дісталися першими. Юнаки 2007-2008 р.н. Роман Чумаченко та Ренат Григорян посіли друге місце. Серед дівчат 2007 р.н. та молодших Ольга Чжоу разом з кропивничанкою посіли друге місце.

У третій день проводилася гонка критеріум. У змаганнях серед юнаків 2007-2008р.н. Роман Чумаченко та Ренат Григорян посіли відповідно друге та третє місця. Роман Скорбич та Олександр Кулчар у змаганнях серед юнаків 2009 р.н. та молодших посіли відповідно перше та друге місця.

Виїзд на ці змагання був можливим завдяки фінансовій підтримці ТОВ «Рос Агро», генеральний директор - Роман Моцний, виконавчий директор - Петро Гетьманець, та відділу освіти, культури, молоді та спорту Суботцівської сільської ради.

Джерело: Спортивна Кіровоградщина




Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: