​Сесія Суботцівської сільради: Затвердили три старостинські округи та обрали старост

12.05.21 10:00

Перед святами відбулася сесія Суботцівської сільської ради восьмого скликання. Перед початком сесії відбулося засідання постійних комісій. Голова сільської ради Андрій Борідченко вручив пам’ятний подарунок дружині померлого ліквідатора Ніні Миколаївні Лалак та подякував ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції за мужність і професійність та вручив пам’ятні медалі Дарку Олексійовичу Балич, Миколі Івановичу Берніку, Юрію Яковичу Рябухі та Юрію Антоновичу Ратушюку.

У ході роботи сесії депутати прийняли рішення про утворення трьох старостинських округів. Старостою Богданівського старостинського округу з центром у селі Богданівка обрано Сергія Володимировича Демченка. До складу округу входять населенні пункти - село Богданівка та Кучерівка.

Старостою Володимирівського старостинського округу з центром у селі Володимирівка обрано Олексія Григоровича Кондратенка. До складу округу входять села Володимирівка, Саблине, Новороманівка, Мошорине, Васине.

Старостою Трепівського старостинського округу з центром у селі Трепівка обрано Володимира Миколайовича Сливку. До складу округу входять села Трепівка, Долино-Кам’янка, Зелений Гай, Копані, Новотрепівка, Топило, Казарня, Барвінівка, Глибока Балка, Нововодяне, Новополяна.

Були внесені зміни до рішення Суботцівської сільської ради «Про утворення Постійних комісій».

Депутати затвердили структуру та загальну чисельність працівників Суботцівської сільської ради в новій редакції, у зв’язку з тим, що були створені додаткові робочі місця, зокрема 4,5 штатні одиниці адміністратора центру надання адміністративних послуг та 5 штатних працівників з благоустрою.

Внесли зміни до Програми фінансової підтримки комунального підприємства СКП «Сількомунгосп» та спланували 49 тисяч 900 гривень на ремонтні роботи з водопостачання та поточний ремонт техніки.

Депутати прийняли рішення про затвердження грошових добових норм витрат на забезпечення харчуванням учасників спортивних заходів різних рівнів та внесли зміни до цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту, де передбачили кошти у сумі 211 тисяч на придбання двох велосипедів та трьох велостанків, ремонт велобази в селі Мошорине, по 30 тисяч на ремонт спортзалу філії «Володимирівська ЗШ» та на придбання спортінвентаря для нового відділення КДЮСШ з футболу у селі Суботці. Передбачили 75 тисяч на оновлення дитячих спортивних майданчиків у селах Васине, Костинтинівка та Володимирівка.

Затвердили програму цивільного захисту населення, де на створення резерву пально-мастильних матеріалів для запобігання і ліквідації наслідків та на інші заходи передбачено 348 тисяч грн.

За програмою «Оборона» передбачено 116 тисяч гривень на мобілізаційні заходи, надання допомоги військовим частинам Збройних Сил України та на виплату одноразової матеріальної допомоги громадянам, призваним для проходження строкової військової служби та громадянам, які підписали контракт на проходження військової служби в бойових військових частинах.

Затвердили програму проведення громадських робіт на території Суботцівської сільської ради на 2021-2022 роки. Виділено 50 тисяч гривень на фінансування громадських робіт у пропорційному співфінансуванні міськрайонного центру зайнятості. До переліку робіт входить упорядкування меморіалів, пам'ятників, братських могил та інших місць поховання загиблих захисників Вітчизни, утримання у належному стані цвинтарів. Благоустрій та озеленення територій населених пунктів, ліквідація сміттєзвалищ та снігових заметів, прибирання та утримання в належному стані придорожніх смуг, вирубка чагарників вздовж доріг.

Прийнято рішення про прийняття комплекту навчального обладнання для кабінету математики з балансу департаменту освіти і науки облдержадміністрації на баланс ОНЗ «Мошоринська та Богданівська ЗШ І-ІІІ ступенів».

Прийнято рішення про закриття та виключення з базової мережі закладів культури бібліотечних філій сіл Топило, Зелений Гай, Глибока Балка, Новороманівка, Копані та Коханівка.Та прозакриття сільських клубів у Топило та Зеленому Гаю.

Депутати затвердили Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти та звіт сільського бюджету територіальної громади за І квартал 2021 року.


Авторка - Катерина МАТКО



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: