Три коробки книжок передадуть у Суботці із Кропивницького

19.05.21 10:00

Понад півтори тисячі книг зібрали у Гончаренко центрі Кропивницького, щоб продавати у рамках ярмарку «Книгосушка» і збирати кошти на благодійність. Це вдалося зробити завдяки партнерству із тижневиком «Нова газета», який у своїх публікаціях кілька разів писав про потребу у реставрації старовинної двохсотрічної дерев’яної церкви у селі Ятрань.

До благодійності могли долучитися всі охочі. Одні приносили дві-три книжки, інші привозили мішками та ящиками. На самом ярмарку першим двомстам покупцям книг дарували крафтові закладки, що їх пошили кравчині у Професійному ліцеї сфери послуг і торгівлі. Матеріалом для закладок послугували залишки тканини, котрі збирав Гончаренко центр у рамках весняної акції «Правильна джинса». А ще кожен покупець міг залишити свій мобільний номер та взяти участь у розіграші призу від партнера акції – суші-бару «SushiMaster». У результаті того ж дня було проведено розіграш і на трьох переможиць тепер чекають смаколики!

До старту ярмарку вже вдалося зібрати 2800 грн. Разом із ярмарком – 8500 грн. Крім того, у Гончаренко центрі зібрали 25 коробок із різними хорошими книжками - кілька коробок директорка центру Вікторія Талашкевич запропонувала голові Суботцівської громади Андрію Борідченку забрати у сільські бібліотеки ОТГ.

Надійний екологічний партнер акції - компанія "Ecostyle", - подбає про утилізацію та переробку тих книжок, котрі не заберуть бібліотеки, щоб старі книжки дали життя новим книгам!



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: