​Результати розіграшу «Передплатний призопад»

19.07.21 10:00

Шановні читачі та читачки газети «Сільське життя»! Редакція тижневика повідомила нам, що завершилась передплатна компанія і, відповідно, підведено підсумки розіграшу призів.

До редакції надійшло 75 квитанцій про передплату. На превеликий жаль, не всі отримали призи, але розіграш відбувся і у ньому взяли участь усі дійсні квитанції, які надійшли на адресу редакції, на електронну пошту та на вайбер.

"Нагадаємо, імена щасливих переможців обиралися шляхом сліпого жеребкування. Тобто, цього разу оголошувався приз і витягували прізвища учасників, які були сформовані в умовні фантики", - розповідає редакторка Катерина Матко. І пропонує переглянути, як все відбувалося, на фейсбук-сторінці «Сільське життя».

Тож, суперприз – мультиварка відправилася у село Богданівку до В.М. Федорова. Віталій Миколайович працює у Богданівській амбулаторії загальної практики сімейної медицини водієм.

- Газету «сільське життя» передплачую понад чотири роки, - розповідає він. Видання унікальне тим, що розповідає про наших людей, які живуть і працюють на території Суботцівської, Дмитрівської та Знам’янської територіальних громад. Також на сторінках постійно розміщується дуже багато цікавої і корисної інформації. розповідається про події, що відбуваються на території. Про розіграш призів читав, не вірилось, але вирішив спробувати. Ще газету не встиг отримати, як колеги по роботі привітали з виграшем, потім кума зателефонувала, потім сусідка. Дуже приємні відчуття. Ніби й сам можу купити собі мультиварку, а отримати у подарунок – це дуже приємно, - каже Віталій Миколайович.

Електрочайник готуватиме ароматний чай жительці села Богданівки В.С.Ребик. Валентина Сергіївна - постійна передплатниця газети «Сільське життя».

- Був період коли не передплачувала, але довго не змогла без газети. Звикла до «районки» так завжди по сільському називаємр газету. Хоч Знам’янського району вже немає, але газета об’єднує всі територіальні громади і розповідає про те що відбувається в селах, - каже Валентина Сергіївна.

Ящик соєвого соусу від торгової марки «Dansoy» дістався жительці міста Знам’янка Г.Я.Вдовіченко. По пляшечці соєвого соусу виграли: Я.С.Шипокіна (с.Богданівка), О.О.Гапонов (с.Дмитрівка), Н.Є.Стиркуль (с.Дмитрівка), Т.М.Мунтянова (с.Диківка), Ж.В.Зраєнко (м.Знам’янка), В.В.Туравєєв (с.Мошорине), Т.І.Бродченко (м.Знам’янка), В.В.Воровський (с.Володимирівка).

"Дякуємо вам за те, що незважаючи на стрімкий потік інформації через соціальні мережі, ви не зраджуєте газеті «Сільське життя», передплачуєте і цікавитеся подіями, що відбуваються в об’єднаних територіальних громадах. Читаєте про людей яких знаєте, про своїх односельців, друзів, знайомих. Це говорить про те, що наша робота потрібна!", - переконана Катерина МАТКО.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: