​Дякуємо за передплату газети «Сільське життя»!

26.07.21 10:00

Голова Суботцівської первинної ветеранської організації Валентина Петрівна Ребрик активно працює з благодійниками, які допомагають ветеранам передплатити газету «Сільське життя».

Завдяки її ініціативності і цього року на друге півріччя ветеранам-пайовикам передплатили газету «Сільське життя» - ТОВ АФ «Хлібодар», генеральний директор Руслан Федорович Згривець – 16 примірників; ПП «Ареал» Володимир Степанович Цилюрик – 42 примірника та ТОВ «Знам’янська Агропромислова компанія» Сергій Петрович Мельник – 12 примірників.

- Колись передплачували газету своїм ветеранам підприємство «Знам’янський кар’єр», інша назва щебзавод, але з часом змінювалося керівництво і ця традиція втратилася, - говорить Валентина Петрівна, - але дякуючи В.С.Цилюрику, Р.Ф.Згривцю, та С.П.Мельнику понад 70 ветеранів села Суботці отримують улюблене видання. Мені приємно, що не відмовляють нам у передплаті, і люди теж задоволені.

Житель села Суботці Василь Іванович Колісник є постійним читачем і дописувачем газети «Сільське життя». Його вірші, які видання друкує на сторінках газети, завжди душевні і торкаються злободенних питань. Він постійно спілкується з колективом і неодноразово дякував Володимиру Степановичу Цилюрику за те, що передплачує газету.

- На сьогодні на території колишнього Знам’янського району утворилося дві сільські територіальні громади: Дмитрівська та Суботцівська. На сторінках газети «Сільське життя» розповідається про те, як розвиваються території, як живеться людям в нових умовах, про досягнення та перспективи, що вже вдалося зробити; про створення та роботу центрів надання адміністративних послуг, про субсидії та ціна на газ та електроенергію. Важко працювати в умовах стрімких змін, але газета й до цього часу об’єднує всі населені пункти і вона потрібна пенсіонерам, бо це єдиний місток, який з’єднує всі території. Тому дякую Володимиру Степановичу Цилюрику, за те, що він щороку передплачує нам газету, бажаю йому міцного здоров’я, щоб добро поверталося сторицею, підприємству - розвитку та процвітання. А колективу газети - витримки та побільше передплатників та рекламодавців.

Жителька села Суботці Раїса Сергіївна Дудник подякувала Руслану Федоровичу Згривцю за приємний подарунок для пенсіонерів – передплату газети «Сільське життя».

- Газета потрібна людям, адже це єдиний орієнтир, який правдиво розповідає про те, що відбувається на території Суботцівської та Дмитрівської об’єднаних територіальних громад. Цікаві історії, корисні поради, оголошення, роз’яснення з приводу пенсійного та соціального забезпечення, все можна прочитати в газеті «Сільське життя». Дякую Руслану Федоровичу та маю надію, що і наступного року отримуватиму улюблене видання за його сприяння та допомоги.Упевнена, що ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте радість і надію. Бажаю усіляких благ, здоров’я, процвітання і побільше тепла на вашому життєвому шляху». А підприємству – міцніти!

Надія Михайлівна Чепляка подякувала Сергію Петровичу Мельнику за те, що щотижня має свіжі новини про події, що відбуваються на території колишнього Знам’янського району.

- Це найкраща газета для нас, - говорить Надія Михайлівна. - Адже тут ми знаходимо та черпаємо для себе досить цікаву та пізнавальну інформацію. Передплата газети - це вагома допомога для пенсіонерів, адже сучасних пенсій не вистачає на найнеобхідніше, а вже передплатити газету – це вже розкіш. Тому, ми щиро дякуємо Сергію Петровичу Мельнику за можливість і надалі отримувати улюблене видання, бо саме ця газета пише про наше з вами життя.

Акція: «Передплати газету» триває. До газети звертаються люди з проханням отримувати районку, але пенсії досить низькі, тож просять колектив газети допомогти. Ми зі свого боку можемо лише звернутися до спонсорів.

Тож, хто має можливість або бажання передплатити газету, чи надати спонсорську допомогу на передплату - телефонуйте нам, або передплатіть своїм рідним, чи сусідам у відділенні пошти, чи у листоноші.

ТЕЛЕФОНУЙТЕ. ПИШІТЬ. ЗАХОДЬТЕ!

Тел.: 066-597-76-70.

Адреса: м.Знам’янка, вул. Матросова 27 Б, sgzn@ukr.net



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: