​У планах - відремонтувати дорогу, яка з’єднує Суботці – Казарню – Трепівку

17.08.21 10:00

Працівники філії «Зам’янський райавтодор» спрямовують свою роботу на підвищення якості життя людей, зокрема ремонтують дороги, взимку очищають їх від заметів та забезпечують належне користування.

Про те, що вдається і як працюється в сучасних умовах, розповів начальник філії «Знам’янський райавтодор» ДП «Кіровоградський облавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України» Леонід Маковій.

Леонід Маковій
Леонід Маковій
Він досвідчений фахівець своєї справи. На підприємстві працює з 1984 року. Розпочав свою трудову діяльність бригадиром, потім працював майстром, головним інженером, а у 1999 році очолив підприємство і до цього часу успішно працює. І сьогодні, як досвідчений фахівець може провести паралель, між минулим і сучасним. Як працюється з об’єднаними територіальними громадами і що вдалося вже зробити.

- За прямими договорами з Дмитрівською територіальною громадою, виконали ремонтні роботи по укладанню асфальтобетону та ямковому ремонту у селах Цибулеве, Іванківці, Макариха та спуск у село Гостинне, - розповідає Леонід Михайлович. –Відновили асфальтовану дорогу на Веселий Кут та Новомиколаївку. Також за прямими договорами здійснили великий об’єм роботи по місту Знам’янці. На даний час, за співфінансування державного та сільського бюджетів, плануємо приступити до ремонту доріг на території Суботцівської територіальної громади. Найперше – це відремонтувати дорогу, яка з’єднує Суботці – Казарню – Трепівку.

Леонід Михайлович відзначив і те, що успіх і розвиток в першу чергу залежить від колективу, від людей, які віддані своїй професії. І які б негаразди не спіткали, але вони з високою відповідальністю виконують покладені на них обов’язки. Колектив міцний і згуртований, всі гарні і досвідчені спеціалісти.

На завершення розмови Леонід Михайлович підкреслив, що й у подальшому прикладатимуть всі зусилля, щоб віднайти можливості і відремонтувати більшу кількість доріг та відчутно покращити їх стан. Аджепідприємство забезпечене необхідною технікою, має потужний людський ресурс з величезним досвідом роботи, а головне – бажання працювати.


текст - Катерина МАТКО



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: