​Куди звертатися, якщо вам не принесли газету?

19.08.21 10:00

Сайт «Суботці.Інфо» об’єднує жителів сіл Суботцівської територіальної громади та висвітлює події, що відбуваються на території 23 сіл: Барвінівка, Богданівка, Васине, Володимирівка, Глибока Балка, Долино-Кам'янка, Зелений Гай, Казарня, Копані, Костянтинівка, Коханівка, Кучерівка, Милова Балка, Мошорине, Нововодяне, Новополяна, Новороманівка, Новотрепівка, Саблине, Спасо-Мажарівка, Суботці, Топило, Трепівка.

Наш надійний і улюблений партнер – це газета «Сільське життя», яка виходить друком та об’єднує Суботцівську, Дмитрівську та Знам’янську територіальні громади. Команда газети на чолі з Катериною Матко забезпечує жителів громад інформативними матеріалами про людей та події, які відбуваються на цих територіях.

Але наразі стоїть гостре питання з приводу доставки газети. Неодноразово до редакції тижневика надходять звернення передплатників, що вони не отримали газету.

Чергове звернення до редакції надійшло від жителя села Богданівки Олега Параскеви. Він розповів, що передплатив газету, і вже повинно прийти три номера, але жодного не отримав.

Редакція газети, разом із Олегом вирішили це питання через Олену Сулиму, начальницю міського відділення поштового зв’язку міста Знам’янки.

– Дякую вам, газета знайшлася, принесли того ж дня ввечері, - зателефонував і повідомив Олег.

Редакція вдячна передплатникам, які звертаються і пані Олені Сулимі, котра завжди відкрита до звернень, реагує на них і вирішує дані питання.

ВАШІ ДІЇ ЯКЩО НЕ ПРИНЕСЛИ ГАЗЕТУ

Спершу зверніться до листоноші і поцікавтеся, де ваш примірник газети, за який ви заплатили гроші.

Якщо вам повідомили, що газета не вийшла, чи вам не вистачило примірника, то такого не може бути. Газета виходить щотижня. І ви повинні отримати продукт, за який сплатили кошти.

Телефонуйте до редакції газети «Сільське життя» за номером – 066-597-76-70, важливо, щоб газета дійшла до вас.

У суму передплати газети входить і оплата за її доставку, яку забезпечує пошта, плюс під час передплати ви сплачуєте додатково 12 гривень за оформлення передплати, тобто за те, що вам виписали квитанцію.

Редакція сплачує пошті за доставку газети близько 40 відсотків від суми передплати, щоб листоноші вчасно доставляли газету. Редакція перед передплатником виконує свої умови, бо газета випускається щотижня. Чому вона не потрапляє до передплатника – це вже питання відповідальності роботи листонош. А якщо на сортувальній неправильно порахували і прислали менше примірників, тоді листоноша повинна повідомити вище керівництво про те, що не вистачає газет.

Якщо не вистає газет на кількість передплатників, то листоноші повинні поцікавитися у свого керівництва, чому прийшла менша кількість примірників. Або також зателефонувати до редакції газети, де зв’яжуться з відділом передплати Кіровоградської дирекції АТ «Укрпошта» і з’ясують, чому на таке то відділення прийшла менша кількість газет. Шукатимемо разом винних у цій складній схемі: редакція – друкарня – пошта - передплатник.

Виникає питання, якщо листоноша згідно накладної повинна отримати 7 банок консерви, а по факту прийшло 5, чи шукала б вона де ділись дві банки консерви? То чому, коли отримуючи 10 газет замість дванадцяти, листоноша не цікавиться де ділось ще дві газети, а просто вирішує на свій розсуд кому сьогодні принести, а кому іншим разом. Відповідь проста, бо за консерву вона сплатить свої кошти, а за газету та її доставку вже сплатили передплатники та редакція. Тож зацікавлені у пошуку продукту саме передплатник і редакція.

Хочеться налагодити роботу так, щоб усі сторони були задоволені: і редакція, яка виготовила продукт і зацікавлена у тому, щоб він дійшов до передплатника; і передплатник, який заплатив кошти і хоче мати газету, і листоноша, щоб їй подякували за вчасну доставку газети.

З приводу цих питань телефонуйте за номером 066-597-76-70, електронна адреса: sgzn@ukr.net



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: