​Школа славна здобутками учнів

09.09.21 10:00

Приводом для зібрання учнів, батьків, учителів на шкільному подвір’ї філії «Богданівська ЗШ» Суботцівської ТГ стало традиційне свято - День знань. Це чудова зустріч, радість спілкування, які дарує перший день осені.

Шкільну громаду щиро привітали староста Богданівського старостинського округу Сергій Демченко, командир військової частини А-1201 Віталій Сочивець, головний інженер ДП «Чорноліське лісове господарство», голова батьківського комітету Тетяна Хуторна, директор сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Поміч» Анатолій Літовка. Усі вони побажали, щоб навчання було легким, приносило задоволення учням від нових знань, вчителям – від своєї праці, а батькам – від успіхів дітей.

Завідувач філією Олег Володимирович Тарасюк розповів про досягнення учнів та педагогів. За рейтингом філія «Богданівська ЗШ» у цьому році визнана на першому місці серед освітніх закладів Суботцівської об’єднаної територіальної громади, 50 відсотків випускників вступили до вищих навчальних закладів. Це дійсно результат великої роботи всього педагогічного колективу та відповідальність до навчання учнів.

Цього святкового дня велика шкільна родина тепло прийняла до себе 23 першокласника. Світле, чудове свято швидко закінчилося. А попереду в учнів новий навчальний рік, сповнений надій і сподівань.


Джерело - Прес-служба філії «Богданівська ЗШ» (Суботцівська ТГ)



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: