​Перші дні осені – вони незабутні!

12.09.21 10:00

Тридцятий рік поспіль Україна вітає всіх зі святом знань. У Суботцівській загальноосвітній школі традиційно, урочисто пройшло свято Першого дзвоника. На подвір’ї зібралася вся шкільна родина.

Ведучі заступник директора з виховної роботи О.Є.Пічкуренко та педагог-організатор Т.Р.Чабан щиро привітали всіх учнів, вчителів, батьків та гостей з цим першим вересневим днем.

Директор школи А.Г.Савлук проаналізував навчально-виховний процес за минулий рік, вручив учням Грамоти, Подяки за високі досягнення у навчанні, активному шкільному житті. Вітаючи усіх з Днем знань керівник школи побажав усім присутнім успіхів у новому навчальному році.

Перша заступниця сільського голови Суботцівської територіальної громади А.В.Блохіна, заступниця генерального директора агрофірми «Хлібодор» - В.М.Безфамільна, інженер лісових культур Чорноліського лісгоспу – О.М.Кирпа щиро привітали всіх присутніх зі святом та вручили подарунки.

До великої шкільної родини прийняли 25 першокласників. Батьки взяли активну участь у чудовому дійстві для своїх дітей. Перша вчителька Л.Б.Нєізвестна побажала своїм вихованцям легкого, успішного навчання у школі.

З першого вересня у Субтцівській школі навчатимуться діти з Новороманівки, учнівські колективи тепло прийняли їх до своїх класних сімей. За допомогою директора Суботцівського будинку культури В.В.Куцова з легкістю було проведене свято, лунали пісні, танці.

Розпочався перший урок, який був присвячений 30-тій річниці Незалежної України… Щасливої Вам шкільної дороги, наші діти!


авторка - Тетяна ЧАБАН, педагогиня-організаторка ОНЗ «Суботцівська ЗШ І-ІІІ ступенів»



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: