​Олена Михайлова: «Люблю свою роботу»

02.11.21 10:00

Олена Миколаївна Михайлова народилася в селі Трепівці у 1974 році. З дитинства мріяла бути вчителем.

- Скільки себе пам’ятаю, з подружками завжди грали в школу, вчилися і навчали, - згадує свої роки дитинства Олена Миколаївна.

Вже за свої 29 років педагогічної роботи навчила сотні дітей, вклавши в них свої знання та вміння.

Після закінчення школи вступила на навчання до Кіровоградського педагогічного університету ім. Володимира Винниченка на філологічний факультет. Навчалася на заочній формі, бо вже працювала педагогом-організатором у Топилянській дев’ятирічній школі. Після закінчення вищого учбового закладу працювала вчителем української мови та літератури, а в 2010 році очолила цей заклад і одинадцять років успішно керувала вже Топилянським навчально-виховним комплексом, так він на той час називався.

Але колесо життя прокручується, і все повертається спочатку. Цього навчального року Олена Миколаївна продовжила свою педагогічну роботу з того, з чого починала. На даний час працює вчителем української мови та літератури та педагогом-організатором філії «Казарнянська загальноосвітня школа».

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів, на школи, чисельність учнів у яких 25 і менше, припинено фінансування з державного бюджету, тому по Суботцівській територіальній громаді припинили свою діяльність два навчально-виховних комплекси: Топилянський та Новороманівський. Учні підвозяться до опорних шкіл, а вчителі працевлаштовані.

- Вже освоїлася в новому колективі, познайомилася з учнями, - ділиться враженнями Олена Миколаївна. - Зараз знову розширюю свої знання і вміння роботи вчителя. Бо вчитель і керівник – це різні напрямки діяльності. Я люблю свою роботу, люблю навчати, спілкуватися з дітьми і завжди радію їх успіхам та досягненням. Саме в такі моменти ти розумієш, що твоя робота, приносить результат, і продовжує жити в наступних поколіннях.

Олена Миколаївна гарна дружина, чудова мама та любляча бабуся. Разом з чоловіком виховали двох дітей, дали освіту, та тішаться своїм маленьким щастям – онучкою Настюшею.

- У мене є все для щастя: улюблена робота та гарна сім’я.

Авторка - Катерина МАТКО



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: