​Фотографія – це не спорт. У неї немає правил. Все має бути випробувано!

08.11.21 10:00

Юля Савельєва рік як навчається в опорному навчальному закладі «Трепівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» і відвідує фото-відео-гурток «Пошук» Суботцівського центру дитячої та юнацької творчості, який веде Олександр Морощук.

Юлія на обласному етапі фотоаматорів виборола два І місця у номінаціях «жанрова фотографія» та «експериментальне фото» за фотороботи «Пацани» та «Не сумуй!» та два ІІІ місце у номінаціях «натюрморт» та «портрет» за фотороботи «Аличовий натюрморт» та «Діти-квіти». А Валентина Лежньова посіла І місце у номінації «жанрова фотографія» за фотороботу «Яблука не дам!»

Сьогодні познайомимо з талановитою, творчою та надзвичайно наполегливою ученицею опорного навчального закладу «Трепівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», Юлією Савельєвою, яка перший рік навчається у цій школі, і перший рік як відвідує фото-відео-гурток «Пошук», але має у фотосправі вже гарні результати.

- Її великі перемоги ще попереду, - так вважає керівник фото-відеогуртка Олександр Морощук. – вона талановита і наполеглива учениця. Багатьох вразила її фотовиставка «Відкриття», яка дає можливість побачити багатогранний та чарівний світ, який іноді ми не помічаємо. Краса, вона завжди поруч. Варто лише роздивитися та взяти до рук фотокамеру.

Юля народилася у селі Нововодяне, дев’ять класів закінчила у Казарнянській школі, а тепер продовжує навчання у Трепівській школі. Дістається до навчального закладу на шкільному автобусі, але їй до цього не звикати, бо до Казарнянської школи теж підвозили автобусом.

- Спочатку було важко, новий колектив, нові вчителі. Але через тиждень відчувала себе комфортно, потоваришували з однокласниками, - розповідає Юля. - Клас дружній і веселий, дуже цікаво і навчатися, і проводити дозвілля. Подобаються вчителі, щирі і добрі, завжди допомагають у вирішенні будь-якого питання. А ще з переходом у Трепівську школу відкрила в собі хист до фотосправи. Дуже подобається помічати непомічене і передавати його у фотознімках. Дякую Олександру Сергійовичу, що навчає нас цієї майстерності.


авторка - Катерина МАТКО




Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: