​Ренат Григорян: «Результату можна досягти лише завдяки постійним тренуванням»

25.12.21 10:00

Чотирнадцятирічний Ренат Григорян, житель села Мошорине, давно займається велосипедним спортом і має досить багато нагород. Він розповів про те, що посприяло зайнятися цим видом спорту.

- Тема велосипедного спорту для мене дуже знайома, бо у селі Мошориному давно працює велоклуб «Рос-Агро». Тренером комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Суботцівської сільської ради є Вадим Миколайович Кива. Я ще геть малим завжди вибігав подивитися як проводить тренування Вадим Миколайович. Жив неподалік, де проводилися велогонки. Я мріяв, що підросту і буду теж так вміло управляти велосипедом, як старші хлопці. Займаюсь вже чотири роки та маю вже багато нагород. І це завдяки Вадиму Миколайовичу, він гарний тренер і чудова людина. Вміє свої знання, захоплення та запал передати нам, своїм вихованцям, згуртовувати нас та вести за собою. Вимогливий, але разом з тим уміє зацікавити та підбадьорити, коли не все вдається. А головне чітко дав зрозуміти, що результату можна досягти лише завдяки постійним тренуванням. Такий підхід дисциплінує та вчить бути вимогливим до себе.

Четверо вихованців Вадима Миколайовича, а мої друзі, вже навчаються у Київській обласній спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивні школі олімпійського резерву «Промінь» з велосипедного спорту у місті Біла Церква. У мене є теж мрія там навчатися.

– Ренат, на сьогодні велоспорт – задоволення не з дешевих. Чи КДЮСШ має велосипеди, і чи вистачає на всіх?

- Придбати власний велосипед - це поки що мрія. Маємо чудових спонсорів, як ТОВ «Рос-Агро». Вони давно вже закупили велосипеди та допомагають у їх обслуговуванні та ремонті. Постійно фінансово допомагають брати участь у різних змаганнях. Бо це досить дорогий вид спорту і для багатьох фінансово недосяжний. Але завдяки ТОВ «Рос-Агро» ми маємо можливість не лише займатися велосипедним видом спорту, а й заявляти про себе на змаганнях різного рівня. І завжди привозимо золоті та срібні нагороди.

Мій молодший брат Радіслав теж тренується і вже має непогані результати. Йому десять років, але на тренування поспішає з особливим завзяттям.

Завжди чекаємо змагань, щоб заявити про себе, показати, що вміємо і переконуємося, що маємо потенціал, але щоб досягати результатів потрібно постійно працювати над собою.

Це чудово, коли є бажаючі розвивати спорт на селі, залучати молодь до здорового способу життя та досягати гарних результатів.


Записала Катерина МАТКО



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: