Зима прийшла і празничків привела

27.12.21 10:00

В очікування новорічних свят Краєзнавчий музей історії сіл Суботцівської сільської ради гостинно зустрічав учасників творчої вітальні «Зима прийшла і празничків привела».

Майстрині зібралися разом, щоб у дружній, теплій атмосфері поспілкуватися та привітати одне одного з прийдешніми святами. Вхід на зустріч був вільним, але кожен учасник заходу мав дотримуватися карантинних вимог. Усіх присутніх об’єднала любов до українських традицій, вишивки, ткацтва, сучасних технік рукоділля.

Директорка музею Оксана Лутай розповіла про традиції та прикмети українських народних свят зимового циклу та подякувала обдарованими землякам за творчу співпрацю. Працівники музею привітали присутніх з святами та разом з Василем Кірносовим, під мелодії гітари, виконали улюблені зимові пісні.

Кожна майстриня представила свої творчі роботи та поділитися планами на наступний рік. Гарний душевний настрій своїми піснями подарував присутнім Василь Кірносов. Разом гості музею виконали багато щирих, добрих пісень.

"Хочемо подякувати за багаторічну, плідну співпрацю у організації виставок та заходів майстриням: Наталії Черниш, Раїсі Айвазовській, Наталії Кондратенко, Раїсі Ігнатьєвій, Наталії Царенко та нашим постійним помічникам Ользі Чумаченко, Надії Котовій, Інні Дубосар, Юлії Корнієнко. Висловлюємо слова вдячності Любові Муріній, Оксані Куц, подружжю Ользі та Василю Кірносовим, Галині Сурнаєвій, Людмилі Петруніній, Оксані Териці, Оксані Колесник та багатьом іншим", - пише Оксана Лутай.

Щиро дякуємо за вашу творчість, за те, що ви завжди з нами, завдяки вашим умілим рукам і безмежній душевній теплоті, наш музей схожий на оазис людяності і краси, де зберігаються українські традиції та любов до народного мистецтва. Хочемо подякувати нашим художникам, які завжди підтримують та допомагають організовувати виставки, приймають участь у фестивалях та конкурсах: Василю Ребедайлу, Миколі Явтушенку, Миколі Ярчихіну, Інні Дубосар, Володимиру Полякову.

"Ми завжди будемо пам’ятати тих митців, які залишили це життя- Михайла Гришина, Анатолія Цимбаліста, Анатолія Татарова, Івана Білоуса. Світла пам’ять про цих талановитих земляків буде жити у наших серцях, а їх чудові роботи стали справжньою окрасою нашого музею", - згадує пані Оксана Лутай.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: