​Столярство – це не лише улюблена справа, а й вид заробітку

04.01.22 10:00

Станіслав Іванов народився у мальовничому селі Богданівка 30 травня 1973 року. Тато працював водієм, а мама – на місцевій меблевій фабриці, яка колись була прибутковою та затребуваною. Так що з дитинства бачив як обробляється дерево та виготовляються меблі і це йому дуже подобалось.

Станіслав закінчив школу та навчався в СПТУ №3 у місті Знам’янка, де освоїв спеціальність крановщика. Потім відслужив в армії та повернувся у рідне село. Пішов працювати енергетиком у ЕЧК №8. Та коли з’явилася дружина та діти, зрозумів, що потрібно заробляти більше, тому що мізерна зарплатня не покривала потреби сім’ї. А так як його улюбленою справою було столярство, то вирішив відкрити власну справу по виготовленню меблів на замовлення. Придбав деревообробний станок та почав виготовляти різноманітні меблі, які реалізовував на ринках Кіровоградської області.

З часом почав розширювати своє виробництво. Були докуплені станки та столярне приладдя. Створив робочі місця для односельців. Дохід зростав, розширилася клієнтська база. Зараз приймаються замовлення з усієї України. Виготовляються меблі вищого гатунку за замовленням та на вибір клієнта.

Станіславу подобається виготовляти щось незвичайне та з художніми елементами, з використанням різних технологій. Його меблі вирізняються вишуканим смаком та якістю деревини. Він слідкує за усіма новинками у сфері виготовлення меблів, щоб його вироби були конкурентноспроможними та приваблювали покупців. Коли Станіслав виготовляє ексклюзивні меблі, то це приносить йому моральне та естетичне задоволення та надихає на подальшу продуктивну працю.

Власний бізнес займає весь день, зранку і до пізнього вечора. Окрім виготовлення продукції, це й прийом замовлень та їх доставка покупцеві; закупка сировини та контроль якості виготовлення меблів. Також Станіслав бере участь у всіх місцевих, районних та обласних виставках, де демонструє та пропонує свої вироби потенціальним покупцям.

Він має подяки за активну участь у громадській діяльності села Богданівки, був обраний депутатом Богданівської сільської ради.

У планах Станіслава є подальше розширення та вдосконалення технологій виготовлення меблевої продукції для підвищення конкурентноспроможності на ринках України.

На питання, що надихає на продуктивну працю, Станіслав відповів, що це - його улюблені доньки та кохана дружина, в цьому весь секрет успіху у всіх його справах, тому що головне у житті кожної людини – це сім’я, а гроші – діло наживне.

Напередодні Нового року, Станіслав бажає всім сімейного благополуччя та здоров’я, успішної праці та матеріального достатку.


авторка - Олена ТРИГУБЕНКО



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: