​Кропивницька лікарня, завдяки благодійникам, отримала дефібрилятор

12.01.22 10:00

Команда благодійної акції "Великодній аукціон", який вже понад десять років проходить у Кропивницьку, закупила у міську лікарню швидкої медичної допомоги такий необхідний для пацієнтів дефібрилятор. Офіційна передача відбудеться за декілька тижнів після налаштування і навчання фахівців.

Сам аукціон пройшов навесні, але після нього протягом кількох місяців організатори акції продовжували дозбирувати кошти, щоб вистачило на дефібрилятор, котрий коштує 210 000 гривень.

І, мабуть, зібрати таку суму не вдалося б, тож якби не один із постійних благодійників аукціону і фермер Руслан Згривець, компанія якого працює і на теренах Суботцівської громади. Дізнавшись про нестачу ще майже половини від зібраної суми, підприємець і меценат перерахував 105 тисяч гривень.

“Сучасний високотехнологічний італійський дефібрилятор придбано і ми переконані, що він буде рятувати життя багатьом! Ми всі безмежно вдячні! Нехай усі добрі справи повертаються сторицею! Робити добро разом легше!”, – ділиться радісною новиною команда благодійників.

Джерело: Перша Електронна



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: