Підготовка до Всеукраїнського перепису населення

24 серп. 2020–7 вер. 2020
24 серп. 2020–7 вер. 2020

Шановні мешканці сіл громади! У рамках підготовки до проведення Всеукраїнського перепису населення нагадуємо про необхідність встановлення або відновлення елементів візуальної інформації (адресної атрибутики - табличок з назвами вулиць, номерних знаків) на всіх будинках, де на момент перепису проживає або може проживати/перебувати населення.

Незадовільний стан адресного господарства (відсутність табличок з назвами вулиць, номерних знаків) суттєво ускладнює роботу пов’язану з переписом населення, що в свою чергу може позначитись на якості отриманої в ході перепису інформації про чисельність та склад населення нашого села.

Просимо встановити або відновити на своїх домоволодіннях таблички з назвами вулиць та номерні знаки, що в кінцевому результаті значно поліпшить проведення перепису населення. Порушення правил благоустрою (відсутність табличок з назвами вулиць та номерними знаками на будівлях) тягне за собою адміністративне покарання (штраф) відповідно до ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

З 1 червня 2020 року в Україні штрафи за відсутність маркувань на домогосподарствах сягатимуть 1360 грн- для населення і 1800 грн- для магазинів, ферм, бюджетних установ і церков. Сподіваємось на повне порозуміння і співпрацю в даному питанні, пишуть сайти сільських рад громади.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: