Дев'ятий тур Відкритого чемпіонату Знам’янського району

5 вер. 2020–6 вер. 2020
5 вер. 2020–6 вер. 2020

Сьогодні, 5 вересня, стартує 9-ий тур Відкритого чемпіонату Знам’янського району з футболу серед аматорських команд сезону 2020 року, повідомляє Спортивна Кіровоградщина

Участь у чемпіонаті району беруть 7 команд: «Промінь» (Богданівка), «Нива» (Цибулеве), «Хлібодар» (Суботці), ФК «Дмитрівка», «Буревісник» (Знам’янка), «Тясмин» (Олександрівка) та «Усівка» (Олександрія).

У 9-му турі змагань центральним матчем, безумовно, буде зустріч у Суботцях. Там 5 вересня зіграють два лідери чемпіонату – місцевий Хлібодар та Нива (Цибулеве). Гостям у цьому матчі не допоможе нападник Олександр Постільняк, який пропустить гру через перебір попереджень. На цей матч призначено арбітрів з Олександрії.

6 вересня до Дмитрівки завітає Тясмин (Олександрівка). У перерві чемпіонату району Тясмин дозаявив Артема Мачелюка. Він зіграв у матчі 8-го туру, а далі не може допомогти Тясмину. Артем набув статус професійного футболіста – на чемпіонат України серед команд Другої ліги заявила Перемога (Дніпро).

У Знам’янці місцевий Буревісник зустрінеться із богданівським Променем. Господарям у цьому матчі не допоможе дискваліфікований Ілля Жуков.

Табличка - з сайту Спортивна Кіровоградщина
Табличка - з сайту Спортивна Кіровоградщина



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: