​Добра школа малювання запрошує!

6 лист. 2020
6 лист. 2020
Суботцівська бібліотека-філія
с. Суботці, вул. Центральна, 22

Мрієте навчитись круто малювати? Анна Петренко оголошує набір у свою «Добру школу малювання»! Початок занять - 6 листопада! Працюватиме школа у приміщенні Суботцівської бібліотеки (це вул. Центральна, другий поверх Будинку культури).

Керівниця школи навчить вас відчувати колір, обирати потрібні вам матеріали для малювання, покаже, де шукати натхнення, не нудно розповість історію мистецтв в контексті сучасної ілюстрації, розкаже, як малювати тварин, рослини, людей, робити патерни.

А ще ви отримаєте чудову можливість брати участь у різних Всеукраїнських і міжнародних конкурсах та виставках, стати справжнім художником чи художницею.

«Я буду вашою опорою і підтримкою! Ви отримаєте багато сонця та тепла!», - обіцяє Анна Петренко.

Заняття підійдуть для тих, у кого є досвід і для тих хто тільки хоче почати малювати. Адже малювання – це дуже приємно! І навколо стільки краси!

Під час навчання, зустрічей всі учасниці та учасники занять стануть великою творчою родиною! Приєднуйтесь, буде кольорово! Всi подробицi та попереднiй запис - через Messenger: тисніть тут і переходьте у Фейсбук або телефонуйте: 067-593-1714



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: