Передплатіть електронний варіант газети «Знам’янські вісті»!

24 груд. 2020
24 груд. 2020

Ми усвідомлюємо, наскільки важко сьогодні винайти кошти на необхідне. Але й хіба можна без інформації?! Газета «Знам’янські вісті» - це не тільки новини чи повідомлення. Насамперед - захист інтересів знам’янчан, інформація про все, що відбувається у місті, консультації і роз’яснення, поради і коментарі експертів. А ще вітання, творчі доробки, листи і прямий діалог з владою, програма телебачення, бувальщини, розважальна сторінка.

Тож, редакція пропонує вам оформити онлайн-передплату. Ми надсилатимемо вам електронний варіант газети (8 сторінок) на вашу електронну пошту кожного тижня. І ви зможете читати газету з комп’ютера чи телефона. Для оформлення передплати вам необхідно зателефонувати до редакції за номером: +380997211426 або написати листа на нашу електронну адресу: zn_visti@ukr.net

«Ми дуже залежимо від вартості поштових послуг, ціни на папір, друк. А ціна цієї передплати не зростатиме!», - обіцяє редакторка видання Надія Коленченко.

Передплатити електронний варіант газети «Знам’янські вісті» можна, зателефонувавши за номером: +380997211426 або електронною поштою: zn_visti@ukr.net Вартість передплати на шість місяців - 100 грн.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: