​Виставка «У зимовому дзеркалі мрій»

31 груд. 2021
31 груд. 2021
Будинок культури у Суботцях
вул. Центральна, 22, с. Суботці, Кропивницький район, Кіровоградська область

У Краєзнавчому музеї історії сіл Суботцівської сільської ради ожила справжня зимова казка. З 10 грудня тут відкрилася фотовиставка робіт Івана Білоуса «У зимовому дзеркалі мрій».

На фотосвітлинах Івана Гнатовича зима виграє усіма своїми неймовірними і загадковими біло-сніжними фарбами. Тут і засніжені вулиці, і казковий зимовий ліс, і верби вкриті інеєм…

«Коли дивишся на ці фото, відчуваєш такий безмежний спокій та величну красу рідного краю. Навіть прозоре повітря має на фото блакитний відтінок. А степова засніжена дорога веде у казку!», - пише Оксана Лутай.

На її думку, такий зимовий пейзаж ніби запрошує до подорожі – ставай на лижі та вперед! Або сідай у авто та насолоджуйся чарівною природою, бери фотокамеру та збережи цю зимову красу назавжди.

Поки мешканцям та мешканкам Суботцівської громади доводиться чекати справжньої зимової гарної погоди, можете помилуватися витворами Івана Гнатовича, який подарував свої фото музею.

А коли сніг укриє пухкою сяючою ковдрою з мільярду алмазів і землю, і дерева, і стріхи будинків, от тоді музей чекає на ваші власні фото, які поповнять фонди!


Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: