​Привітання з нагоди Дня вчителя і перспективи співпраці

04.10.20 16:43

Напередодні Дня вчителя в усі школи Кіровоградщини приїздять друзі, партнери, випускники та меценати, щоб привітати педагогів із професійним святом. Завітав у Суботцівську школу і генеральний директор ТОВ «Агрофірма Хлібодар» Руслан Згривець.

На запрошення керівництва закладу, Руслан Федорович поспілкувався із колективом школи, якій агрофірма допомагає вже багато років. І мова йде не тільки про регулярну матеріальну підтримку – агрофірма планує запровадити соціальне партнерство школи та бізнесу. Руслан Згривець відкритий до діалогу задля того, щоб ініціювати підтримку найбільш талановитих учнів, створювати для них мотиваційні програми і молодь у подальшому отримувала гідну та гарно оплачувану роботу у Суботцях. Щоб тут формувалися лідери, особистості, котрі працюють на рідній землі – на благо громади.

- Ми провели у школі майже три години, оглянули всі кабінети, поспілкувалися про потреби та інтереси вчителів, які тут викладають, і дітей, які тут навчаються, - розповідає Руслан Федорович.

За його словами, надзвичайно цікавими для дітей та перспективними для підприємств області може стати серія профорієнтаційних візитів школярів на заводи та фабрики Кіровоградщини. Діти зможуть краще спланувати своє майбутнє, а підприємці – відзначити найбільш талановитих стипендіями чи навіть майбутніми робочими місцями.

- Від себе особисто і від усієї компанії «Хлібодар» я вітаю колектив Суботцівської школи із Днем вчителя! Дякую педагогам за їхню почесну працю, за ті знання, котрі отримують діти. Ваше терпіння, ваша стійкість і самовідданість, ваша чуйність і любов до кожного учня – це неймовірна праця!Бажаю всім вчителям радувати своєю роботою якомога більше поколінь, будьте щасливі і здорові!, - привітав педагогічний колектив Руслан Згривець.

Він приїхав до школи з подарунками. У першу чергу це кількасот захисних масок для дітей та вчителів, що надзвичайно актуально у часи пандемії коронавірусу, а також 30 літрів дезинфікуючих засобів для розпилювачів у кожен клас. Крім цього, школа отримала у подарунок меблі.

Читайте також статтю «Запитайте у директора!» - розмову із Анатолієм Савлуком, директором опорного навчального закладу «Суботцівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів»



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: