​Казарнянська школа отримала «посилку успіху»

02.12.20 10:00

Цьогоріч вчителька філії «Казарнянська загальноосвітня школа» Марина Євлинаренко стала учасницею тренінгу для вчителів фізичної культури проєкту «Посилка успіху».

Марина Євлинаренко
Марина Євлинаренко
Протягом червня вона та ще 259 вчителів з усієї України пройшли інтенсивний онлайн-тренінг, наповнений лекціями від провідних фахівців і тренерів України та практичними завданнями в командах з менторами.

Мали розмову з директоркою Klitschko Foundation Аліною Носенко про самовизначення, командну роботу та цілі сталого розвитку. Про здоровий та активний спосіб життя учасники поговорили з Юрієм Журавським. Невід’ємною частиною тренінгу були лекції про психологію дітей. Завдяки вебінару психологині Катерини Гольцберг, вчителі фізичної культури з’ясували, як подолати булінг серед дітей шкільного віку через спорт.

Учасники мали онлайн-зустріч з Володимиром Кличком про управління викликами. Це була мотивуюча розмова, яка дала вчителям наснагу на реалізацію власних локальних проєктів. Завершився проєкт челенджами, в яких взяли активну участь всі бажаючі учасники «Посилки успіху». Після тренінгу на вчителів чекав черговий виклик - реалізація власного проєкту.

Вчителька фізичного виховання Марина Євлинаренко у своїй школі реалізувала проект «Здоровий спосіб життя». Проблема дитячого здоров'я в наш час набуває особливої актуальності. Здоров'я підростаючої людини — це проблема не тільки соціальна, але і моральна. Дитина сама повинна вміти бути не тільки здоровою, але і виховувати в майбутньому здорових дітей. Робота вчителів спрямована на навчання і виховання гармонійно розвиненої та здорової особистості.

Як результат, за останні три роки серед учнів школи не зареєстровано жодного випадку травматизму під час навчально-виховного процесу. Після реалізації власного проєкту Марина Валеріївна отримала посилку, наповнену спортивним інвентарем. З ним тепер заняття спортом будуть безпечніші та цікавіші для учнів Казарнянської школи. Хоча участь у проєкті завершилась, але отримані знання, навички та інвентар точно будуть корисними для ефективної роботи школи.

текст - Катерина Матко



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: