​Дитсадок «Сонечко»: Країна дитячих мрій

09.12.20 10:00

У закладі дошкільної освіти «Сонечко», у селі Богданівці, створені всі належні умови для повноцінного розвитку та навчання дітей.

Завідуюча дошкільного закладу Інна Володимирівна Постойко
Завідуюча дошкільного закладу Інна Володимирівна Постойко
Завідуюча дошкільного закладу Інна Володимирівна Постойко розповідає, що працює в закладі 17 років, з яких сім – завідуючою. Функціонує дві групи «Калинка», до якої ходить 27 дітей віком від чотирьох до семи років та група «Малятко», де навчається 20 дітей, з двох років. З кожним роком у закладі здійснюються поточні та косметичні ремонти, щоб діткам було затишно та комфортно.

- За фінансування Богданівської сільської ради вдалося замінити огорожу навколо дитячого садочка, в приміщенні замінено каналізацію, - розповідає Інна Володимирівна. – Минулого року поставили ігровий майданчик для дітей. Закуплено всі необхідні дезинфікуючі засоби для роботи в умовах адаптивного карантину. Коли був суворий карантин, то працювали дистанційно, проводили заняття з дітьми. Для роботи в осінньо-зимовий період забезпечені всім необхідним.

Колектив дружній та відповідальний. Кожен з працівників дуже добре знає свої обов’язки і з відповідальністю ставиться до їх виконання, робить все можливе, щоб малеча до садочку поспішала із задоволенням.

Усі педагоги - справжні майстри своєї справи. Вони творчі, ініціативні, люблять свою професію. Кожен із них має індивідуальний творчий потенціал, різноманітні нахили і здібності. Турбуються про фізичне здоров’я дітей. Багато занять проводяться на вулиці, організовуються екскурсії для малечі, конкурси між групами.

авторка - Катерина Матко



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: