Петро Гетьманець: ​Людина, гарна своїми справами

18.03.21 10:00

Виконавчий директор ТОВ «Рос-Агро» Петро Володимирович Гетьманець досить давно працює на підприємстві, має досвід роботи та успішно застосовує свої знання у практику.

За свою активну позицію був обраний депутатом районної ради, і знову виборці довірили йому відстоювати свої інтереси, обравши депутатом Суботцівської сільської ради. Його поважають колеги за мудрість та справедливість, а жителі Мошориного за турботу про соціальний розвиток села, піклування про молодь. І медіа розповідали про те, що за його сприяння на селі розвивається спорт.

«Завдяки розумінню та фінансової допомоги генерального директора ТОВ «Рос Агро», Романа Моцного та виконавчого директора Петра Гетьманця утримується велоклуб «Рос Агро». Три роки тому за кошти ТОВ «Рос Агро» з напівзруйнованого приміщення колишньої колгоспної їдальні збудовано гарний тренажерний зал з сучасними роздягальнями та душевими, встановлено новітні тренажери», - розповіла менеджерка з адміністративної діяльності фітнесзалу Тетяна Кива.

Але сьогодні хочеться розповісти про Петра Володимировича, як про гарного чоловіка, уважного сина, люблячого батька та дідуся.

Народився Петро Володимирович 18 березня у селі Диківці, з малечку він ріс допитливим та розумним хлопчиком. Разом з молодшим братом любили поганяти м’яча, збігати на рибалку. Тато Володимир Петрович та мама Галина Олексіївна навчали синів завжди відповідати за свої вчинки, допомагати людям та здобувати знання та знайти справу до душі.

Після Закінчення школи Петро Володимирович вступив до Єрастівського сільськогосподарського технікуму, де здобув спеціальність агронома, садовода, овочівника. Свою трудову діяльність розпочав у колгоспі «Дружба», село Диківка. Зрозумів, що знайшов роботу до душі, тож на здобутих знаннях не зупинився. Закінчив інститут, а пізніше Київську національну академію аграрних наук України. Вже понад 10 років працює виконавчим директором ТОВ «Рос Агро». Це одне з кращих підприємство, яке славиться своїми високими врожаями та має чудову матеріально-технічну базу. Завдяки вмілому керуванню Петра Володимировича витримується висока культура землеробства, застосовуються найбільш ефективні технології і методи обробки землі.

Але як стверджує народна мудрість: «щаслива та людина, яка вранці з радістю поспішає на роботу, а ввечері з таким же бажанням повертається додому». Петро Володимирович має все, щоб бути щасливим: улюблену роботу, гарну сім’ю та визнання людей.

Разом з дружиною Надією виховали доньку Інну. Вона здобула освіту і працює також на підприємстві. Має вже свою сім’ю, разом з чоловіком Олександром виховують сина Романа. На свята збираються великою і дружньою родиною. Має Петро Володимирович і справу до душі – займається розведенням бджіл. Тут він відпочиває душею, спостерігає як працюють досить розумні комахи.

Від імені редакції бажаємо Петру Володимировичу, щоб його очі завжди світилися щастям, на устах розквітала посмішка, в серці жила любов, а у душі доброта.


Катерина МАТКО



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: