​«РОС-АГРО»: Завдяки розумному господарюванню розвиваються підприємства та розквітають села!

10.11.20 10:00

На результат та розвиток територій працюють багато сільськогосподарських підприємств, але серед кращих за різними показниками визнано ТОВ «Рос-Агро»,генеральний директор Роман Моцний. Заробітна плата виплачується вчасно та у повному обсязі сплачуються податки до бюджету. Працівники забезпечені необхідною технікою та належними умовами праці. Своєчасно розраховуються з пайовиками.

Виконавчий директор Петро Гетьманець досить давно працює на підприємстві, має досвід роботи та успішно застосовує свої знання у практику, розповів, що на територіях Мошоринської, Володимирівської та Петрівської сільських рад в обробітку знаходиться понад чотири тисячі гектарів землі.

Витримується висока культура землеробства. Закуповується високоякіснийпосівний матеріал. Завдяки застосуванню найбільш ефективних технологій і методів обробки землі та відповідальному ставленню працівників до поставлених завдань, щорічно досягаються високі врожаї.Підприємство має потужності для зберігання власного зерна, як напольно у складах, так і в зернових банках.

Працює сертифікований елеватор загальною потужністю 40 тисяч тон. Тут також діє лабораторія, де досліджують та визначають якість зерна. Кожного року оновлюється машинно-тракторний парк, тож мають новітню техніку, трактори різних марок. На підприємстві працює багато молоді, яких залучають із сільськогосподарських учбових закладів. Гарних спеціалістів, які показують ефективні знання та відповідальне ставлення до роботи, забезпечують житлом.
Агрономів направляють вивчати досвід і закордонних аграріїв, з метою підвищення кваліфікації. Створюють умови і для розвитку професійних якостей спеціалістів.Приміщення для агротехніків обладнане сучасною комп’ютерною технікою з доступом до інтернету. Проходять навчання та семінари. Є професійний та кар’єрний ріст. А щоб молодь залишалася в селі підприємство допомагає розвивати соціальну інфраструктуру, підтримує молодіжні ініціативи та спорт.

Зокрема, в селі Мошорине збудовано сучасний стадіон для міні футболу, відкрито фітнес-центр з багатьма сучасними тренажерами, який працює безкоштовно для всіх бажаючих мешканців села; здійснюється фінансування команди велоспорту, яка відома своїми досягненнями далеко за межами України, надається спонсорська допомога і місцевому танцювальному колективу.

ТОВ «Рос Агро» також посильно допомагає у вирішенні нагальних питань села. Товариством здійснено частковий ремонт доріг, відремонтовано опалення та підведення води в ДНЗ «Барвінок», надана фінансова допомога на виконання робіт по водопостачанню і водовідведенню в Мошоринській АЗПСМ, частково профінансовані ремонтні роботи у сільському будинку культури. А зимової пори товариство завжди бере на себе роботи по очищенню доріг від снігу. Приємно, що завдяки розумному господарюванню та відповідальності працівників розвиваються підприємства та розквітають села.

текст - Катерина МАТКО



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: